Bob Noordermeer, Junior Marketeer

Wat deed je voordat je bij ons kwam werken en wat doe je nu?

Na mijn studie ben ik bij mijn stagebedrijf blijven werken en daar combineerde ik een e-commerce functie met magazijnwerk. Dit werd uiteindelijk meer magazijnwerk en ben toen gaan kijken voor een baan die aansloot op mijn studie.

Na het plaatsen van mijn CV op verschillende vacaturebanken werd ik opgemerkt door Hiltermann Lease. Na paar aftastende telefoongesprekken en het sollicitatieproces ben ik begin 2018 gestart als Junior Marketeer. Nu ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen naar een meer specialistische functie, maar hou ik me ook bezig met DTP-werk, social media en interne communicatie.

Wat vind je leuk aan je werk?

Het werk wat we doen is heel divers en die afwisseling maakt het heel erg leuk. Als afdeling zijn we bij veel projecten betrokken, dit is soms een kleine rol maar kan ook erg groot zijn. Waardoor we de ene dag bezig zijn met een grote campagne en de andere dag blikjes aan het vullen zijn voor het jubileum van een van onze partners. 

Daarnaast is hetgeen wat je bij Marketing doet erg inzichtelijk. Via onder andere Google Analytics kan je goed zien wat een campagne opgeleverd heeft en wat voor invloed een nieuwsbrief heeft op het verkeer naar de website. 

Wat vind je leuk aan ons bedrijf?

De mensen. Van de directie tot de junioren, iedereen staat klaar om je te helpen. Zo heb ik het in het begin ervaren en zo ervaar ik het nog steeds. Je kan echt bij iedereen terecht en zij zullen je helpen, zelfs als zij het antwoord op je vraag misschien niet weten. 

Naast verschillende quizzen, borrels en andere evenementen die georganiseerd worden, is het bedrijf ook leuk omdat het nog steeds groeiende is. Het bedrijf ontwikkelt zich en geeft jou ook de kans om jezelf te ontwikkelen.

 

Bob Noordermeer, Junior Marketeer