Soraya Groothuis, Supportmedewerker Contractadministratie

Wat deed je voordat je bij ons kwam werken?

Studeren! Ik heb de opleiding Facility Management gedaan en tijdens mijn stuidie zocht ik een bijbaan en ben ik bij Hiltermann terecht gekomen. En omdat het zo leuk was, ben ik hier gebleven en heb ik allerlei verschillende functies gedaan en uiteindelijk terecht gekomen op de afdeling Contractadministratie in het team Support. 

Wat voor werk doe je bij ons en wat maakt jouw werk leuk? 

Als supportmedewerkster van de Contractadministratie hou ik mij bezig met allerlei ondersteunende taken voor de afdeling. Denk hierbij onder andere aan de facturatie, uitbetalingen aan leveranciers en inlossingen van contracten. Met name de afwisseling in het werk maakt het voor mij leuk. Ook hebben we een leuke mix aan collega’s. Van jong tot oud, van man tot vrouw en iedereen is heel toegankelijk. 

Wat vind je van de sfeer binnen ons bedrijf? 

De sfeer binnen ons bedrijf vind ik heel prettig. Ondanks dat er een hiërarchie is, staat bij iedereen de deur altijd open. Er wordt hard gewerkt, maar we hebben het met elkaar ook heel gezellig. Onze dagelijkse gezamenlijke lunch en de vrijdagmiddagborrel worden in deze corona-tijden enorm gemist. 

Wat moeten we vasthouden of veranderen?

Met het groter worden van ons bedrijf is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en gebeurtenissen. In deze Coronatijd krijgen we af en toe een videoboodschap en dat is eigenlijk een fijne manier om toch op de hoogte te zijn of om contact te hebben.

Soraya Groothuis, Supportmedewerker Contractadministratie