Join us in the fast lane

Arbeids-voorwaarden

Bij Hiltermann Lease profiteer je van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks opleidingsbudget van €1000. 

Even wat gegevens op een rij. Wij gaan hard, heel hard.

83000
Portfolio
190
Collega's
8
Klanttevredenheid
32
% Groei

De voorwaarden:

Leuk werk is belangrijk. Maar daar hoort ook een leuke beloning aan vast te zitten. Wij hebben een goede mix van secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden.

Zo hebben we bij een fulltime dienstverband van 40 uur 28 vakantiedagen, een netto thuiswerkvergoeding van € 30,00 per maand en organiseren we iedere week een vrijdagmiddagborrel.

Ook zijn er geregeld bedrijfsfeestjes en kennen we een opleidingsbudget van € 1.000,00 per jaar. Over opleiding gesproken: je krijgt altijd toegang tot ons online leerportaal “Good Habitz”. Dat is een platform met allerlei online cursussen en trainingen. Zeker weten dat je daar iets leuks tussen vindt staan.

Om je werk goed te kunnen uitvoeren ontvang je een laptop, zodat je ook thuis goed kunt werken. Een goede werkplek is thuis net zo belangrijk als op kantoor, dus ook daar krijg je een goede vergoeding voor. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement  en cookieverklaring.