Join us in the fast lane

Werken bij Hiltermann

Omdat we hard groeien, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Data engineers, IT’ers, Marketeers, Finance professionals en andere talenten die van een uitdaging houden en grenzen willen verleggen. 

Even wat gegevens op een rij. Wij gaan hard, heel hard.

100.000
Portfolio
200+
Collega's
8
Klanttevredenheid
32
% Groei

Waarom werken bij Hiltermann?

We komen graag met je in contact, zodat wij jou persoonlijk kunnen vertellen wat zo leuk is aan het werken bij Hiltermann Lease. Vertel ons waar jij goed in bent of juist in wil groeien, dan hebben wij vast wel een 'stoeltje' voor jou. 

Je kunt natuurlijk direct reageren op een open vacature, maar een eerste kennismaking kan ook veel nieuwe inzichten brengen. Wat jij het liefste wil.

Bij Hiltermann Lease willen we dat élke medewerker in zijn kracht staat. We geloven dat expertise en samenwerking onmisbaar zijn voor een succesvol team. Net als in de Pitbox.

Why join us?

Wij gaan hard, heel hard. En daarom zoeken wij nieuwe collega's.

"Klanttevredenheid is ons mooiste bezit, al het andere kun je leasen." Daarin geloven wij al jaren. En om onze klanten tevreden te stellen, bieden wij hele goede service. Maar dat gaat niet zomaar, daarvoor hebben wij gedreven collega's nodig die met ons mee willen groeien.

Voor de digitalisering van processen zoeken wij ervaren IT'ers die ons met hun kennis op pole position krijgen. Om onze klanten persoonlijk te woord te staan - want dat doen wij het liefst - zijn gastvrije collega's van harte welkom. Maar ook aan onze commerciële kant zijn we voor sales en marketing altijd op zoek naar gedreven collega's, met- en zonder keiharde ervaring.

 

Lees meer over het werken bij Hiltermann Lease

Collega's vertellen

Werken bij Hiltermann Lease is nooit saai en geen dag is hetzelfde. Wij hebben enkele collega's gevraagd om hun ervaringen te delen. Ontdek hun verhalen en wie weet, misschien worden zij binnenkort ook wel jouw nieuwe collega's in ons groeiende bedrijf.

Over ons

Operational-, financial- en equipment lease onder één dak. Dat is Hiltermann Lease. Van een groot wagenpark opzetten tot een heftruck leasen: samen vinden we de oplossing die bij onze klanten past.

Sollicitatieprocedure

Start je carrière bij Hiltermann Lease met onze eenvoudige sollicitatieprocedure in 5 duidelijke stappen. Zet vandaag nog de eerste stap richting een succesvolle toekomst bij Hiltermann Lease en ontdek hoe onze gestructureerde aanpak je helpt bij het realiseren van je ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Hiltermann Lease profiteer je van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks opleidingsbudget. Investeer in je persoonlijke en professionele groei en bouw aan een succesvolle carrière bij Hiltermann Lease.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement  en cookieverklaring.