Wij zijn Hiltermann Lease

Over ons

Operational-, financial- en equipment lease onder één dak. Dat is Hiltermann Lease. Van een groot wagenpark opzetten tot een heftruck leasen: samen vinden we de oplossing die bij onze klanten past.

Even wat gegevens op een rij. Wij gaan hard, heel hard.

100.000
Portfolio
200+
Collega's
8
Klanttevredenheid
32
% Groei

Waar jij komt te werken

Wij hebben ons in de loop van de tijd ontwikkeld tot een lease- en financieringsmaatschappij met een uniek productaanbod. Met een team van ongeveer 200 collega’s werken we er elke dag aan om ondernemers te helpen met het realiseren van hun ambities. Met onze producten stellen wij hen in staat om te ondernemen en groeien.

En wij vinden niet alleen dat ondernemers een eerlijke kans op succes verdienen. Dat geldt ook voor onze (toekomstige) collega’s. Wij voeren een inclusief personeelsbeleid en stimuleren diversiteit.

Wij nodigen daarom iedereen van harte uit om in contact te komen, ook als jijzelf geen 100% match op het gevraagde profiel ziet.

2022

Overname Dealer Totaal Concept en Lendex

2019

Elliott Advisors neemt Hiltermann Lease groep over

2018

Hiltermann Lease groep wordt opgericht met alle labels onder één naam

2016

Autolease Company en Strix Lease Service fuseren

2011

The Lease Factory wordt opgericht

2006

Autolease Company start

2004

Strix Lease Service wordt opgericht

Persoonlijk en professioneel

Ontdek meer over Hiltermann Lease. 

Duik dieper in ons bedrijf door de inspirerende verhalen van onze collega's te lezen en leer meer over onze dynamische werkomgeving. Neem een kijkje bij onze transparante sollicitatieprocedure, ontworpen om je soepel door het proces te leiden. Vergeet niet de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en het jaarlijkse opleidingsbudget van €1000,- te verkennen, waarmee we investeren in je persoonlijke en professionele groei. Ontdek wat Hiltermann Lease voor je kan betekenen en word deel van ons gepassioneerde team.

 

Lees meer over het werken bij Hiltermann Lease

Collega's vertellen

Werken bij Hiltermann Lease is nooit saai en geen dag is hetzelfde. Wij hebben enkele collega's gevraagd om hun ervaringen te delen. Ontdek hun verhalen en wie weet, misschien worden zij binnenkort ook wel jouw nieuwe collega's in ons groeiende bedrijf.

Werken bij Hiltermann

In gesprek met ondernemers, een passende lease-oplossing vinden of nieuwe partners aanhaken: dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor onze klanten. Bekijk alle vacatures en wie weet ontvangen we je binnenkort bij ons op kantoor.

Sollicitatieprocedure

Start je carrière bij Hiltermann Lease en zet vandaag nog de eerste stap! Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens je sollicitatie? Lees vooral verder!

Arbeidsvoorwaarden

Kom je bij ons, dan kom je werken bij een bedrijf dat sterk groeit en de focus heeft op klanttevredenheid. Dat begint met tevreden medewerkers en dat bereiken we onder andere door een open cultuur. Naast een prettige werkomgeving bieden wij mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement  en cookieverklaring.