Onze aanpak

1. We bekijken alle reacties en zorgen ervoor dat er binnen 5 werkdagen een reactie komt. Dat kan een uitnodiging zijn of een afwijzing met daarin uitgelegd waarom we je helaas niet kunnen uitnodigen

2. Je ontvangt een uitnodiging! Je hebt dan een eerste gesprek met Berend en dat is vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar. De sfeer van het gesprek is daarbij belangrijk en we zorgen ervoor dat dit zo ontspannen mogelijk is. Berend vertelt je iets over ons bedrijf en over de functie en jij vertelt wie je bent en waarom je de vacature zo aanspreekt. Als de functie heel specifiek is, komt er een collega van de betreffende afdeling mee. Die kan dan veel beter uitleggen wat het doel is van de functie. Uiteraard laten we je dat dan van te voren weten.

3. Na het eerste gesprek volgt een tweede gesprek waarbij je kennismaakt met de Teammanager van de afdeling. In veel gevallen neemt de teammanager ook een directe collega mee. Zo maak je al snel kennis met je mogelijke nieuwe collega’s en kun je heel gericht vragen stellen over de sfeer van de afdeling en de inhoud van de functie. Als we het prettig vinden om referenties na te vragen, dan hoor je dat in dit gesprek en vragen wij je daarvoor onze toestemming. 

4. Afhankelijk van de functie komt er nog een derde gesprek of het derde gesprek is het arbeidsvoorwaardengesprek. We maken afspraken over de arbeidsvoorwaarden en wanneer je bij ons wilt en kunt beginnen. 

5. Wij starten een pre-employment screening bij Validata.

6. Vanaf nu begint het onboardingsproces. Je ontvang je arbeidsovereenkomst, wat meer informatie over ons bedrijf en we houden je op de hoogte hoe de eerste werkdag gaat verlopen. Zo zorgen we ervoor dat je ontspannen aan je eerste werkdag kunt beginnen. Een nieuwe baan is immers al spannend genoeg! 

7. Heb je vragen? Stel ze gerust. Berend is te bereiken op: berend.hasselman@hiltermannlease.nl 

Ons team

Over ons

Wij helpen ondernemers op weg met leasing en financieringen en dat doen wij op de meest klantgerichte manier. Alleen door onze relaties centraal te stellen, maken wij het verschil in de markt. Om dit te realiseren werken wij aan een nieuwe propositie vanuit de filosofie ‘Customer Experience by design’.

Dat klinkt heel gaaf… en dat is het ook. Maar nog even terug naar onze dagelijkse business: wij financieren machines, auto’s en andere bedrijfsmiddelen voor (hoofdzakelijk) het MKB in Nederland. Dus of een bouwbedrijf een graafmachine wil financieren, een schoonmaakbedrijf een schrob-/ zuigmachine of een werkgever leaseauto’s voor zijn medewerkers, wij zorgen voor het beste voorstel.

‘Klanttevredenheid is ons mooiste bezit, al het andere kun je leasen.’ Daaruit kun je wel opmaken hoe wij de wereld zien. Wij zijn in korte tijd enorm gegroeid en stellen met zo’n 45.000 objecten vele ondernemers in staat om hun business te runnen. Daar zijn wij best wel trots op.