Start jouw carrière

Sollicitatie procedure

Start je carrière bij Hiltermann Lease en zet vandaag nog de eerste stap! Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens je sollicitatie? Lees vooral verder!

Wij streven naar diversiteit in ons personeelsbestand en wij selecteren en werven kandidaten op basis van hun kwalificaties, vaardigheden en ervaring, los van hun diversiteitskenmerken. Wij geloven in gelijke kansen en bieden een eerlijke en onpartijdige wervingsprocedure voor alle sollicitanten.

Even wat gegevens op een rij. Wij gaan hard, heel hard.

100.000
Portfolio
200+
Collega's
8
Klanttevredenheid
32
% Groei

Zo ziet jouw reis eruit

Je hebt een (digitaal) kennismakingsgesprek met een van onze recruiters: Diane en Nick.

Het tweede gesprek vindt altijd bij ons op kantoor plaats. Zo kun je zelf ook de sfeer bij ons proeven. Het gesprek heb je met de (team-)manager van je afdeling, zo leer je gelijk je leidinggevende kennen. Soms zit daar ook al iemand van het team zelf bij. Afhankelijk van de functie volgt er soms nog een derde gesprek. 

Ja, je bent aangenomen! Dan ontvang je van ons per mail een uitgebreid voorstel. Daarin lees je de gemaakte afspraken, de secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk wat je gaat verdienen. Omdat je natuurlijk benieuwd bent wat je netto per maand overgemaakt krijgt, sturen we je altijd een proforma loonstrook mee. Wel zo duidelijk!

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een screening via Validata. Zij zijn een erkende partij met veel ervaring op het gebied van pre-employment screening. Zij nemen contact met je op en zo zie je precies wat er nodig is voor een succesvolle screening. Dat is in veel gevallen het aanleveren van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en de contactgegevens van je referenten.

En dan… op  naar je eerste werkdag! Dat is altijd een beetje een spannende dag en daarom ontvang je van tevoren al veel informatie, zodat het een leuke en soepele dag wordt. Welkom bij ons!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement  en cookieverklaring.