Medewerkers vertellen

Wat vertellen jouw
nieuwe collega's?

Werken bij Hiltermann Lease is nooit saai en geen dag is hetzelfde. Wij hebben enkele collega's gevraagd om hun ervaringen te delen. Misschien worden zij ook wel jouw nieuwe collega's.

Medewerkers verhalen

Hier lees je alles over de ervaringen van jouw nieuwe collega's.
Klik op op een van de verhalen om verder te lezen:

image
"Na mijn MBO ICT-beheerder opleiding heb ik bij meerdere (IT)bedrijven ervaring opgedaan in verschillende rollen. Drie jaar geleden begon ik bij Hiltermann Lease. In no-time leerde ik de applicaties, teams en fijne collega’s uit het hele bedrijf kennen."
image
"Het belangrijkste aan mijn werkplek zijn de mensen om me heen. Zonder fijne collega’s heb ik geen plezier in mijn werk. Gelukkig hangt er bij Hiltermann écht een familiecultuur. De lijnen zijn kort en je kunt bij iedereen aankloppen - zelfs bij de directeur."
image
"Voor mij is de sfeer op de werkvloer erg bepalend. Gelukkig is deze bij Hiltermann heel prettig en is er altijd ruimte voor een praatje! Iedereen is betrokken met elkaar en helpt elkaar verder. En de gezamenlijke lunch is ook altijd gezellig! Dus ben je op zoek naar uitdagend, afwisselend en gezellig werk? Dan zit je hier goed."
image
"Na mijn studie aan de IVA in Driebergen ben ik in de leasebranche terechtgekomen. Hiltermann is de derde leasemaatschappij waar ik werkzaam ben en inmiddels werk ik hier al acht jaar met veel plezier."
image
"Omdat we dagelijks enorm veel aanvragen moeten verwerken, is het essentieel om samen te werken en elkaar te ondersteunen waar nodig. Teamwork staat bij ons centraal. Daarnaast is het fijn dat er een goede werksfeer hangt en mijn collega’s een gezonde dosis humor hebben. Dat zorgt voor een goede team-spirit!"
image
"Hiltermann Lease was voor mij een leuke uitdaging en een instap in de lease-wereld. Als je op zoek bent naar een fijne werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan zit je hier goed. Dus wil jij je kennis verbreden en met plezier naar je werk? Dan raad ik je aan om zeker te solliciteren."

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement  en cookieverklaring.